Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeszcze raz

Zaczaruj mnie jeszcze raz.
Zamknij w dłoni i nadaj imię,
ktorym zbudzisz następnego dnia
i sprawisz że dzień ten nie minie.

I otul mgłą ramion, pozbieraj łzy.
Zerwij kajdany wspomnień.
Zmęczonym nogom zabrakło sił
by pójść - Ty mnie uwolnij.

Zostawmy tamte poranki i dni,
gdy nas naprawdę nie było.
Potem wyszeptaj do ucha mi,
że teraz to już na pewno miłość...

3237 wyświetleń
67 tekstów
6 obserwujących
  • Alfa Centauri

    20 August 2015, 22:15

    Ależ dziękuję :) Pozdróweczka też odwzajemniam:)

  • yetick

    20 August 2015, 22:02

    Brawo wrażliwa duszyczko.. trafiasz w serducho , pozdróweczka lecą ;-)

  • Alfa Centauri

    19 August 2015, 19:50

    Dziękuję :)
    Pozdrawiam ciepło :)

  • Malusia_035

    18 August 2015, 13:26

    przyjemnie się czyta :)

    Pozdrawiam Cieplutko :))

  • nicola-57

    18 August 2015, 09:27

    ładna, poetycka prośba. Bdb wiersz. Pozdrawiam :)

  • Alfa Centauri

    18 August 2015, 09:14

    Dzięki :)
    Dzień dobry :)

  • Cris

    18 August 2015, 08:47

    wspaniały wiersz.
    pozdrawiam na dzień dobry :)