Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja muzyka

Zacząłem słuchać
muzyki ciszy.
Spokojnej,subtelnej,
takiej mojej
z serca płynącej.
Orzeźwiony
nieprzespanymi nocami
pracowitymi dniami.
Jestem i żyję
w świecie nut
różnej treści.
Układam swoją partyturę
dźwiękami życia
samplami serca bicia
wydarzeń różnej treści
bolących
kojących
złudnych
i tych prawdziwych.
Refrenem niech wszystko co dobre
we mnie będzie.
Bo tą melodię
tworzę sam.
Więc wsłuchajcie się
w utwór ten.
Gdzie jestem takim jakim byłem
i będę...
będę sam.

99 857 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
  • luterin

    8 July 2012, 23:11

    Ojej, to miłe...pozdrawiam...))

  • taktojax

    8 July 2012, 23:01

    czuję się zaszczycony i wyróżniony.

  • luterin

    8 July 2012, 22:32

    Podoba mi się, pozwolę sobie uprowadzić...

  • taktojax

    6 July 2012, 21:48

    Dziękuję - to miłe. Pozdrawiam.

  • misiek45

    6 July 2012, 16:02

    Przyznaję Ani rację ,jesteś muzyką a Twój wiersz jest jak melodia-pozdrawiam serdecznie