Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rzuciłaś czar

Zacząłem mówić do ciebie
byś otwarła twoje serce
nie chciałem być wiatrem
w twoich myślach

Dotykałem twoich włosów
twoich delikatnych dłoni
patrzyłem w twoją twarz
w twoje błękitne oczy

Rzuciłaś na mnie magię
byłaś jak zaklęty czar
byłem twoim rycerzem
w twoich snach.

8076 wyświetleń
67 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!