Menu
Gildia Pióra na Patronite

Try

Zaciskam pięści.
Powstrzymuję krzyk.
Szukam bezpiecznego punktu.

Podpalam ściany.
Rozpruwam wnętrzności myśli.
Wiruję pośród płomieni.

Przeklinam świat, który stworzyłem.

18 376 wyświetleń
159 tekstów
11 obserwujących
  • RozaR

    12 September 2014, 21:45

    Zmknięty będziesz na oku.
    dobry wiersz - i przekaz