Menu
Gildia Pióra na Patronite

Porada Dla Skrzywdzonych

Zaciskam pięść mocno
i mówię to szeptem ...
stanowczo, nie głośno ...
to słowo brzmi : "JESTEM" ...

A robię dlatego
ten gest mi pomocny,
by myśli dręczące
się z głowy wyniosły ...

To było, minęło,
lecz czasem nachodzi
i wiem, że tych gadów
to już nie obchodzi ...

Więc jeśli Cię jakieś
wspomnienia złe dręczą,
wyszeptaj że JESTEŚ,
z zaciśniętą pięścią.

Tą poradę znalazła moja narzeczona w tygodniku "100 RAD" i okazała się na tyle pomocna, że postanowiłem o tym napisać wiersz ...

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!