Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zachwycenie przerażeniem
Pusty dotyk
Co tak boli...
Świeży oddech jak olśnienie zakrztuszeniem
Kropla co czy deszczem jest czy łkaniem
Nie wiem

Krzyk daleki
I posłany w nieskończoność
Czy ucichnie już na wieki?
Nie daj sobie spłonąć

15 864 wyświetlenia
379 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!