Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczyty i wzniesienia

Zachwycają widoki
w różnych swych odsłonach
słońce serce napełnia
...ruszam w samą porę

Budzimy nowe i dzień
będąc drogą jedną
pniemy się ku szczytowi
a celem drugi człowiek...

276 122 wyświetlenia
2562 teksty
190 obserwujących