Menu
Gildia Pióra na Patronite

Antytolerant

Zachowaj spokój,
gdy nie znasz inności
Nie drzyj swej twarzy,
bo ci gacie pękną
z nerwów napiętych
jak struna nie bądź sztywny
jak drzewo
złamanie jedno
ale śmierć na zawsze
Uśmiech z żelaza
ale z chemii noga
Każdego dnia depcząc
po innych głowach
brudna
nigdy nie myta
Zachowaj spokój,
gdy przegrasz
zostaną kości
tylko

22 129 wyświetleń
281 tekstów
114 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!