Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ze mną Ty

Zachód nieba, słońca blask,
Jesteś przy mnie, z nami czas.
Serce z sercem - cichy szept,
Głos nadziei, westchnień deszcz.
Życie pewnie depcze ślad,
Ze mną Ty, a z Tobą ja.

9124 wyświetlenia
97 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!