Menu
Gildia Pióra na Patronite

zachłyśnięta barwami
rozlanymi na niebie
wybucham łzawą
wrażliwością
kiedy piękno
puka
do najczulszych
pokładów
mojej istoty

15 586 wyświetleń
113 tekstów
16 obserwujących
  • RozaR

    21 February 2014, 20:29

    Choć raz Jadzia się ze mną zgadza.

  • Janya

    21 February 2014, 20:27

    super wiersz.. Pozdrawiam;))

  • RozaR

    21 February 2014, 19:36

    Bardzo dobre - zakończył bym ,,mego ducha "