Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyznaję winy...

Zachłysnęłam się,
zapachem Twojego ciała.

Zatraciłam się,
w kolorze Twoich oczu.

Zapomniałam jedynie,
że nie powinnam...

Zrozumiałam sens,
Twojego odważnego spojrzenia.

Zabrałam szybko,
kilka Twoich uśmiechów.

Zamyśliłam się,
o dotyku Twoich dłoni.

Zostawiłam za sobą,
wszytskie moje obawy.

Zaburzyłam Twój spokój,
w ogóle tego nie żałując.

Chcę Ciebie,
taka ze mnie egoistka.

599 wyświetleń
10 tekstów
1 obserwujący
  • pauleen

    23 September 2014, 20:52

    @sangeen Konstruktywna informacja zwrotna, a może nie do końca...
    Natomiast nieświeżość słów pisanych, wynikać może ze świeżości uczuć, do których wyrażania mam prawo. Zupełnie tak jak Ty. ;)
    Pozdrawiam również.