Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabrano moją dusze.

Zabrano moją dusze,
miejsce puste, serca nie ma
usta me podmokłe, włosy płowe
głos gdzieś z wnętrza..
twarz jest blada, kości kruche
krew nie gęstsza..

Ciepło me ucieka pod wspomnieniami szczęścia.

6038 wyświetleń
31 tekstów
4 obserwujących
  • marka

    6 May 2012, 20:44

    Świetny wiersz.

  • miramija

    6 May 2012, 18:15

    Tak jak lubię, niewiele słów a tak wiele znaczenia, ładnie...

  • agniecha1383

    6 May 2012, 16:38

    B. ładny wiersz...jakbyś była czymś...zawiedziona...pozdrawiam;)