Menu
Gildia Pióra na Patronite

TREN

Zabrano mi... och co za żałość
zabrano mi miłość i szczęście
zabrano mi to co najważniejsze
jakiż to ból samotności
kiedy serce do serca rwie
gdy się kocha bez wzajemności
czym zawiniłam żeś mnie tak pokarał?
cóż złego uczyniłam?
cóż to za straszna kara mnie spotkała!
boże zabiłeś moje serce...
rozdarło się na kawałki
nie ma już dla mnie nadziei!!
to już kres mego życia!...

38 488 wyświetleń
228 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!