Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mój Trzynasty Dzień "

Zabrali Nam tlen
Jak żyć bez Ciebie
Namiastki zabrali Nam...
Ostatnie pierwiastki obecności
Rodzina nie znaczy Nic?
Nie! Nie tak ma być
Scalałeś - próbowałeś
Czasami przegrywałeś
Życia nie marnowałeś
Nie trwoniłeś tlenu
Jak robiło to wielu
Nie oszukiwałeś
Otwarte karty miałeś
Ceniłam Cię za to
Za opanowanie
Za cierpliwe czekanie
Sprawiedliwe traktowanie

23.02.2021
18:12

281 743 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!