Menu
Gildia Pióra na Patronite

Popiół

Zabrałam ci bezkolizyjną samotność
teraz bolą mnie tobą płuca
wykaszlę cię i zapomnę
beziluzyjnie najdoskonalej rozpustna
nie z tobą szczęśliwa ja

822 wyświetlenia
12 tekstów
9 obserwujących
  • IceCherry

    11 September 2014, 21:08

    Drastyczna taka miłość poniekąd, ale jak pisze Bożenka
    - wyrazista :)

  • Beczka

    11 September 2014, 00:41

    Jakie wyraziste :) Zaparło mi dech na chwilę :)