Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Kiedy "

Zabraknie miejsca w sercu
Nie zasklepią się rany
Otworzą się piekła bramy
Porzucimy siebie
Zapomnimy o ludziach w potrzebie
O tym że wierzymy - kochamy

...
Pisany nocą
00:12

281 723 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!