Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ktoś coś robi

Zabrakło nam prawdy wyśpiewanej
Mówionej głoszonej
Nazwiskiem jak dzwon
Z katedry
Zabrakło nam Milewicza znad linii frontu
Niemena co Judaszom nie kłaniał
Ciechowski umarł i Kaczmarski
Po Smoleńsku żył jeszcze Gintrowski
Rekwiem wyśpiewał i zasnął
Przepadł Grechuta i nastała cisza
Reszta to piski narzekania
Których nikt nie usłyszy

Ktoś coś robi

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!