Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zabrakło okien
zamknięte drzwi
lekko dotykasz
myśli

To się śni
Znów przyszedł
Nie zapytał
czy trzeba

po prostu
zapalił się

do Ciebie
ostatni papieros.

A potem krzyczeli
Mówili
nie wróci

zasłaniali okna.

przecież nie raz się pętał
pod oknami.

cień - miłości.

4467 wyświetleń
40 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!