Menu
Gildia Pióra na Patronite

zabrakło mi właściwych słów
by w woli Twojej twardo stać,
więc naprężam przeszłość
szukając zapisanych w niej
nakręcanych regularnie arcydzieł -
melodramatów i tragikomedii.

jednak urwane filmy
nie zasługują na oskara,
i nie umiem powiązać w nich
końca
z końcem.

11 340 wyświetleń
84 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!