Menu
Gildia Pióra na Patronite

Postać w czerni

Zabrakło mi słów,
zabrakło mi oddechu.
Mam tylko zmęczone dłonie.
Zabrakło mi normalności.
Stoi ktoś za mną w ciemnym kapturze,postać w czerni.
Opętała mnie-zabiera wszystko.
Atakuje i zostaje z dziurą w duszy,która krwawi powodując ból i cierpienie.
Ogranicza moją wrażliwość,szarga wytrwałość.
Rzuca na mnie ciężar,którego nie mogę udźwignąć,ciężko opisać słowami te stany.
Jest to za mną nie ważne czy pada czy wieje.
Boje się tego każdego dnia.
Boję się,że znów uderzy tak,że nie zdołam się więcej podnieść.

7277 wyświetleń
66 tekstów
3 obserwujących
  • Polna

    20 March 2017, 21:26

    Dziekuje.Rowniez pozdrawiam.

  • Cris

    20 March 2017, 21:12

    Smutkiem pisany...aż tyle czarnych myśli- nie poddawaj się im.
    Pozdrawiam :)