Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zabłądziłam w tym teatrze
zwanym życiem

Nie pamiętam już jaką rolę
miał dla mnie Bóg

Lecz teraz czas
po schodach spełnienia się piąć

i marzeniami napisać
swój własny scenariusz...

1135 wyświetleń
17 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!