Menu
Gildia Pióra na Patronite

Femme Fatale

zabiłaś
od początku
do końca, nienawidzę
miłości której nigdy nie było

zabijałaś powoli
przesuwając wzrok
pożądliwy łechcąc
niespełnione ego

zabijać
będziesz każdego
świeżego na swojej własnej
ścieżce
ścieżce swoich pierwszych śladów

8806 wyświetleń
137 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!