Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wirtualny Socjopata

Zabijasz:
Dla pieniędzy.
Dla expa.
Dla sławy.

Nieważne:
Czy to człowiek.
Czy to potwór.
Czy to zwierzę.

Śmierć:
Wszystkim noobom.
Wszystkim trollom.
Wszystkim spamerom.

Za kolejny poziom:
Mogę ‘’farmić’’ bez farmy.
Mogę sprzedać przedmiot.
Mogę kupić konto Premium.

W codzienności:
Szukam pet’a.
Szukam mob’a.
Szukam NPC’ta.

6048 wyświetleń
86 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!