Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabierz z sobą...

Zabierz z sobą moją myśl,
żebyś był bardzo blisko.
Zawsze kiedy potrzebuję,
by Cię mieć w zasięgu oczu

Zabierz z sobą moje imię,
żebyś nie zapomniał.
Nigdy o mnie kiedy zły los,
rozdzieli Nas na przekór.

Zabierz z sobą muśnięcie,
moich ust żebyś czuł smak.
Gdy dopadnie słota tęskna,
żebyś czuł wspólnotę ze mną.

Zabierz z sobą mój dotyk,
żebyś nigdy się nie poczuł
ze mną, czy beze mnie
samotnie pozostawiony.

93 519 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!