Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabierz mnie

Zabierz mnie tam,
gdzie niejeden raz
mogliśmy się śmiać,
gdzie dla nas był czas.

Tam mgłę starych lat
rozrywał mój plan
Pod górę tak iść
czuć wolność co dnia.

Dziś poczuć znów chcę
to co tego dnia
Gdy jednym marzeniem
mój cały był świat

Lecz taki już los
co kiedyś był fair
zabrał mnie stąd
lecz pamięć wciąż miej.

Gdyż nadejdzie dzień,
że mimo barykad
powrócę do ciebie.
Ja - marzeń kapitan

3808 wyświetleń
61 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!