Menu
Gildia Pióra na Patronite

zabierz mnie do teatru
i prowadź
przez ścieżki mlekiem zasnute
aż po horyzont
pozwól niebem policzki musnąć

usiądźmy w pierwszym rzędzie
jak głodni sztuki widzowie
w skowronie arie wsłuchani

ciii...
nie mów nic
spektakl trwa
słońce na scenę wchodzi

3565 wyświetleń
41 tekstów
14 obserwujących
  • Serva me

    2 May 2015, 16:22

    Marianno, dziękuję że wstąpiłaś na chwilkę ;-)
    Pozdrawiam ciepło

  • nicola-57

    2 May 2015, 14:39

    to też mój teatr, namalowałaś go tak, że przez chwilę w nim byłam
    dziękuję, serdecznie pozdrawiam :)

  • Serva me

    15 April 2015, 20:14

    Dziękuję za wszystko :-)

    Pozdrawiam :-)

  • zapach_bzu

    15 April 2015, 14:45

    Subtelny wiersz.
    Fiszka!

  • Ragilia

    15 April 2015, 12:28

    wspaniałe
    daję się porwać
    i sama porywam

    Pozdrawiam gorąco:)

  • krysta

    15 April 2015, 10:52

    podoba mi się, bardzo.
    pozdrawiam :)