Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okruchy spotkania

Zabierane cierpliwie ziarenka
Wszystkiego by pasowało
Do spotkania tego
Miłego ciekawego
Kuszącego
I wszystko by grało
Gdyby nie to jedno ziarenko
Przez które posypało

76 489 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!