Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niepewność

Zabieram dziś siebie tam,
gdzie nic nie mam
Na łąkę, do lasu
nad brzegi słonego morza

Znajduję tam wszystko, tam
— gdzie nic nie mam
Śpiew kwiatów, łyk szyszek
Modrą nadzieję podłoża

4914 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
  • 21 January 2022, 12:36

    Bliskie ideału.👍