Menu
Gildia Pióra na Patronite

cyrograf z siedzeniem

zabiegani
wcześniej
nie umieliśmy się zatrzymać

aż sytuacja wymusiła i
dylemat
co lepsze

gonitwa czy zastój w tej
rzeczywistości
wzrastającego niepokoju

zło niech samo siebie przyjmie
nie wychodząc pogonię

,,niech to diabli…’’

© Krystyna Anna Szklarczyk
21.03.2020r./ 18:05
w druku

70 238 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!