Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niewinności

Zabawki były, jak marionetki
w teatrze ludzi - delikatne,
myślące podobnie jak my.
Widzące tylko zalety -
wady niekoniecznie.
wśród nich inną
była tylko CISZA...
Głośna, wysoka,
wielooka - kobieta!

3413 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!