Menu
Gildia Pióra na Patronite

stanowisko ..

zabawa w przeżywanie boli
zostajesz sam ze znakami zapytania
w półprawdach nieznanych do końca
igrasz z przemijającym

wokół stoją drzewa
patrzą zabiegani ludzie
powiewa zwariowany świat
twoje oczy twoje lustra
przenieś kolaże do środka
utrwalaj niewidoczne

wiatr potarga włosy ale nie przekroczysz
jesteś owiany ze wszystkich stron jednak
potrafisz patrzeć w niebo żeby jednoczyć
----------------------------------------------------------
Wrocław; 14 lutego 2014

33 507 wyświetleń
384 teksty
9 obserwujących
  • 14 February 2014, 15:13

    bardzo dojrzały piękny wiersz:) Zatrzymuje