Menu
Gildia Pióra na Patronite

zabarykadować się na trzy stulecia
(to jest plan)
pozamykać okna strachem
drzwi zakleić
przeczekać
odpocząć
odnaleźć siebie na trzy minuty
i znowu

zabarykadować się na trzy stulecia
nie pokazywać się nikomu
w ulubionym kubku pić poranną kawę

rządy przeminą
rzeki odpłyną
i tak pożegnam się ze światem

9101 wyświetleń
144 teksty
8 obserwujących
  • RozaR

    30 January 2016, 00:19

    Z ludźmi źle z bez - jeszcze gorzej .

  • fyrfle

    29 January 2016, 14:22

    defetystyczny, lepiej sobie chociaż wibrator kupić...