Menu
Gildia Pióra na Patronite

Refleks(je)

Za znów
Za wczoraj
Za doświadczenia
Porażki przeszłości
Wypiją dzisiaj
Kto nie zna przyszłości
I planów nie ma
Ni szkiców zamierzeń
Ten dziś upadnie od ciężaru zwierzeń
Ludzi co mają upatrzone cele
Co robi tygrys?
Zjada gazelę.

22 129 wyświetleń
281 tekstów
114 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!