Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czasu bez-by móc biec

Za zamkniętymi ścianami .....gdzie drzwi uszy mają ......
Zachłystując się powietrzem......wychylasz się przez dziurkę od klucza.....
W okna wsunięte metalowe klucze........
Oczy szeroko zamknięte....wypatrują......
Usta zaciśnięte ....głośno krzyczą.....
Ręce związane ......puszczają latawce z napisem S.O.S.
Nogi skrępowane ......biegną jak najdalej stąd......

40 332 wyświetlenia
275 tekstów
38 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!