Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Sen Ty Men Ty

Za zamkniętymi oczami
Odchodzę od zmysłów
By nic nie rozumieć
Wszystko przychodzi samo
Takie lekkie i strawne
Nie ciążące na sercu
Jak stek bzdur
Sen zamyka usta
Klamka zapada
Jak deszcz co skrapla
Wszystkie kolory tęczy...

276 122 wyświetlenia
2562 teksty
190 obserwujących
  • marka

    9 January 2022, 20:45

    Ciekawy i wyjątkowe zakończenie...

  • Monika M.

    9 January 2022, 10:53

    Świetne, choć boleśnie trafne.
    A tytuł wchodzi do mojego słownika:).
    Pozdrawiam:)

    • sprajtka

      9 January 2022, 11:45

      Dziękuję Moniczko 😁