Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za to,że byłeś

Za wszystkie popełnione błędy,
Za to,że tak boli serce,
i za to,że gdy odszedłeś zostały tylko łzy i puste spojrzenie na Świat.
Za to,że nigdy nie miałeś czasu wypić ze mną kawy,
Za każdy samotny poranek,
Za wszystkie raniące słowa.
Za wszystkie kwiaty,przetańczone noce.
Nawet gdy odszedłeś podziękować muszę.
Dobrej drogi!

7277 wyświetleń
66 tekstów
3 obserwujących
  • Polna

    8 April 2017, 12:00

    Dziękuję ja również pozdrawiam..:D

  • Cris

    7 April 2017, 22:25

    Sama decydujesz komu i za co dziękujesz, choć w/g mnie to za duży gest...wystarczy ostatni wers.
    Pozdrawiam :)