Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za wiele widzimy by udawać,
że jesteśmy ślepi na potknięcia.
A mogłoby się przecież zdawać,
że wszystko jest do pominięcia.

I dlatego wciąż widzimy
to co krzywe
i niezgrabne.

I dlatego wciąż ślepniemy
na momenty
ładne.

4693 wyświetlenia
46 tekstów
3 obserwujących
  • MartynaR

    13 August 2013, 22:14

    Genialne !
    Pozdrawiam :)

  • Pechowa_

    13 August 2013, 22:09

    Ładny wiersz.. ;)