Menu
Gildia Pióra na Patronite

chleb wczorajszy

Za tobą tęsknota
mysz ja szara
o tęczy nie marzyłem
nigdy
i w miłość
naszą wiary dać
nie potrafiłem
a teraz tęsknię
patrząc w okno
najeżone
kroplami jesiennego
deszczu

marka
DK

127 935 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • eveline2

    17 April 2010, 01:08

    Nie potrafię oprzeć się urokowi Twoich literek..Pozdrawiam:)