Menu
Gildia Pióra na Patronite

w podróży z agonią

za szklanymi drzwiami
samotność wdzięczy
cisza aż
jęczy

aniele
od ciebie
wiele

przyjacielu
przywracasz nadzieję

Krystyna A.Sz.22.07.2017r.

70 240 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!