Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szept Do Ucha.

Za ścianą też słychać
nie tylko u dzieci
bij ciszej

I nie w twarz
żeby Jolka jutro nie widziała

Wiesz
mogłeś wypić jeszcze
wtedy więcej krzyczysz
ale masz słabszy cios

Gdybym miała nóż
tak daleko do kuchni
jestem zmęczona

A tylko rusz Małą
to pójdę

http://www.youtube.com/watch?v=8nj-ucZDFQY

81 776 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Papużka

    24 January 2015, 16:25

    Wszędzie mnie mało, nawet u siebie. Ogrom myśli ucieka niezapisany. :)

  • scorpion

    24 January 2015, 16:23

    No nie wiem, u mnie to wieki Cię nie było :)

  • Papużka

    24 January 2015, 16:19

    Ja, a kto ma być? :)

  • scorpion

    24 January 2015, 00:18

    Nie marudź ;)

  • scorpion

    23 January 2015, 23:20

    Heh :) Może i tak...

  • scorpion

    23 January 2015, 23:18

    A to nie o miłości? ;] On ją pewnie bardzo kocha, jak jest trzeźwy ;)

  • scorpion

    23 January 2015, 10:26

    Papużka? To Ty? ;]

  • Papużka

    23 January 2015, 08:08

    To jest genialne, mocny, szokujący ptzekaz...Brodaczu ładna kreatywność.