Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za przyszłość!

Za przyszłość!
Wypełnioną oddechem który nie trwoży
Zapieczętowaną uściskiem przyjacielskim
Tyle jeszcze drogi przed nami
Jest nadzieja (tej nigdy nie gubmy)

Za przyszłość!
Za przestrzeń w której echo tańczy
W rytm melodii którą żyje świat
Tyle jeszcze drogi przed nami
Nadejdzie czas gdy zrobimy pierwszy krok

Za przyszłość!
Siostrę marzeń i tęsknot przedsennych
Czekającą na świt który skrzydła rozwinie i uleci
Tyle jeszcze drogi przed nami
Wypatrujmy jutra uzbrojeni w radość

95 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
  • Maciek Zz

    21 May 2020, 20:44

    świetny
    ... a co pijemy? ;)