Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 11 February 2023

Orlanka

za przecinkiem kołyszą się słowa
koniec i kropka
dalej jest las świeży
wczoraj malowany

po srebrnej stronie brzegu
niedokończone rozmowy
i fragment pobliskiej wioski

w cieple znoszonej fufajki
rozbudzona przestrzeń
szczęście zawisło na podkowie
galopującego czasu

26 948 wyświetleń
312 tekstów
7 obserwujących
  • Monika M.

    29 January 2023, 14:41

    Jaaa... dziękuję za poszerzenie słownika o fufajkę:).
    Prawie jak Foo fighter;).

    • marekg

      29 January 2023, 16:54

      ...ha ha ..to jest wyjaśnione przykrycie

    • marekg

      29 January 2023, 20:32

      ha ha..no tak !