Menu
Gildia Pióra na Patronite

Schadzki...

Za późno się zrobiło
aby doczekać się
Twojej obecności
na moście tęsknoty

Wyglądający z dala
na dość zniszczony
od ciągłych schadzek
nocnych kochanków

To dlatego powracam
czując unoszące się
w tle stłumione szepty
miłosnych obietnic...

20.08.2015

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Cris

    21 August 2015, 21:59

    Tęsknie i pięknie.
    Serdeczności ślę :)