Menu
Gildia Pióra na Patronite

późno już

za późno na odpowiedzi
zresztą nie pytałem
świadomy upływu czasu
i jego wartości
po co szukać dowodów
dla słabych tez jeśli czuję twój chłód
tak pożądany w gorączce
znienawidzony w miłości
widzę jak wyciągasz dłonie
i przyzywasz delikatnym gestem
zapatrzony w głębię oczu
pójdę z tobą do skończenia świata
gra muzyka
nie myślałem że będzie tak pięknie

15 275 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących
  • 10 January 2021, 21:30

    ...a jest pięknie ...napisane.