Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za późno Cie pokochała
za szybko straciła
po czasie zrozumiała
ból tłumiła
czasem uśmiecha się do myśli
cofając czasu karty
układa wszystko w całość
by choć na chwilę wróciło
to co tak cenne było....

38 986 wyświetleń
415 tekstów
4 obserwujących
  • Nemurenai

    16 February 2014, 18:59

    szczere "przyznanie" (kciuk do göry)

  • Ariaa

    16 February 2014, 15:13

    ahhhh....:)