Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trasa

za plecami los chichocze
raz przynudza raz zaskoczy
raz ktoś ciebie raz ty kogoś
częściej przykro rzadziej błogo

bez różnicy w którą stronę
wszystkie drogi pokręcone
i choć czasem idzie nie tak
to na końcu jedna meta

lecz zastanów się człowieku
życie to nie ryż na mleku
jednym smaczne innym gorzkie
lecz masz tylko jedną porcję

48 092 wyświetlenia
592 teksty
92 obserwujących
  • PetroBlues

    19 January 2017, 15:38

    Dzięki kochani ;)

    Papużka, dzięki, co jakiś czas coś wrzucam, dwa zespoły, wieczory autorskie, czasu nie mam :P

  • dark smurf

    14 January 2017, 21:38

    fajnie napisane, nietuzinkowo ;)

    zakładam że to fragment wokalu ;)
    Pozdrawiam :)

  • Papużka

    13 January 2017, 20:41

    Hej koteł no nareszcie :) ile można na ciebie czekać...
    Świetny wiersz z przesłaniem. Podoba mi się forma i rytmika. Pisz więcej, bo jak nie to wiesz... pozdrowionka