Menu
Gildia Pióra na Patronite

a reszta (przejście)

za pierwszą klamką
jest zwodzony most
kilka ulic dalej
w kolorze wczesnej pełni
błądzi księżyc

nie musisz udawać
każdy śpi jak umie
na świeżym prześcieradle
senna twarz
i dłoń pełna gwiazd

w pustym oknie nocy
zagubieni wędrują
do nieba
samobójcy
szukają próżno ziemi

27 461 wyświetleń
321 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!