Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za oknem szaro
Pada deszcz
Wilgoc
Owładnęła świat
Dobita melancholia
Zapita alkoholem
Co pan wie o bólu
Kiedy wódka zaczyna krążyc
Tętnicami?
Co pan wie o miłości
Gdy wino obezwładniło już wolę?
Czy wie pan czym jest krzywda?
Utratą sensów
Krwią na palcach

6324 wyświetlenia
34 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!