Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Za oknem śnieg płonie
A On śpi
W dalekim miejscu
W innym domu
Oby słodko na pewno słodko
W pustym domu
Wyciągam sobie sznurki z oczodołów
A na nich oczy białe
Jak koraliki paciorki
Różańca z kości
Wyschną muszą do rana
Ani on ani kto inny
Nie zobaczy

29 246 wyświetleń
291 tekstów
7 obserwujących
  • LunaLove

    7 February 2016, 18:22

    Dziękuję bardzo,
    jest mi ogromnie miło.

  • silvershadow

    7 February 2016, 17:33

    " Za oknem śnieg płonie / A On śpi / W dalekim miejscu" - Poezja.