Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wiersz "

Za oknem koniec dnia
Wszystko przeminęło z wiatrem?
A księżyc i słońce - uczucie gorące
Myślę o migdałach niebieskich
Czy mogą być innego koloru?
Srebrny pył antracyt w oczach
Najwyższa wartość energetyczna...
Podczas spalania rzecz oczywista
Miłość jej na imię nie kończy się
Płonie z każdym dniem Tęsknota

14.04.2022
21:29

281 725 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!